I'm a Goan girl, working in Mumbai as the founder of a creative agency called Totem Creative. I try to make the world happier, safer and more meaningful. I believe education, knowledge and awareness, art, writing and creating Social Impact are my means to achieve that end.

I love Animals, Nature, Art, Relationships, Sports, Technology and Stories.

-

Sunday, November 4, 2007

(J) What is the height of -

1. What is height of Fashion?
Ans : Dhoti with a zip .


2. What is height of Secrecy?
Ans : Offering blank visiting cards.


3. What is height of Active laziness?
Ans : Asking for a lift to house while on a morning walk.


4. What is height of Craziness?
Ans : Getting a blank paper Xeroxed.


5. What is height of Forgetfulness?
Ans : Seeing the mirror and trying to recollect when you saw him / her last.


6. What is height of Stupidity?
Ans : A person looking through a keyhole of a glass door.


7. What is height of Honesty?
Ans : A pregnant woman taking one and a half ticket.


8. What is height of Suicide?
Ans : A dwarf jumping from the footpath on the road.


9. What is height of De-hydration?
Ans : A cow giving milk powder.


10. What is Height of Kanjoosi ?
Ans : Banta's house has caught fire and he is giving miss calls to the Fire brigade!!!

No comments: